Fotocredit:

Lan søker byrådssekretær!

30. mars 2017

Oslos miljøpolitikk har skapt overskrifter over hele verden. Nå ser jeg etter en ny byrådssekretær som kan være med på å gjøre Oslo til en grønnere og varmere by.

Som byrådssekretær blir du en av mine to nærmeste politiske rådgivere. Mye av jobben handler om utadrettet virksomhet som kontakt med medier, interessegrupper og det politiske miljøet på rådhuset, og tilrettelegging for meg som byråd i hverdagen. Samtidig får du også mulighet til å være med på å omsette byrådsplattformen til praktiske løsninger for byens innbyggere sammen med de dyktige fagfolkene i kommunen.

Det er en jobb med stort ansvar, og hvor det skjer mye på en gang. Det er en jobb hvor dagen ofte blir annerledes enn du trodde på morgenen, men hvor nesten alle dager er svært meningsfulle. Her får du både utfordret deg på å jobbe systematisk og langsiktig, men også på å være kreativ og fleksibel.

Har du erfaring fra mediearbeid, politikk og ledelse, og brenner for å gjøre hovedstaden grønnere? Da er det kanskje nettopp deg som er min nye byrådssekretær.

Ta kontakt med byrådssekretær Daniel Rees for mer informasjon, eller send en søknad til daniel.rees@mdg.no / 99452400. Søknader vurderes fortløpende.

Grønn hilsen
Lan