Norges fremste rockeband samles for De Grønne

MDG_konsert_web_banner_960x207px

Dumdum Boys, DeLillos, Valentinerne og Michael Krohn fra Raga Rockers – samlet på samme scene for første gang!  Kjøp billett før det blir utsolgt!

Den 31. august smeller det på Sentrum Scene. Miljøpartiet De Grønne har samlet noen av Norges fremste og meste kjente rockeband for å markere det grønne grønne gjennombruddet. Gå ikke glipp av De fire store innen norsk rock, samlet på samme scene for første gang i Norge.

Har du sikret deg konsertbilletter? Jo før vi får solgt billettene til deg og alle du kjenner, desto større del av inntektene kan vi bruke på valgkamp for det grønne gjennombruddet! Billetter finner du på nærmeste postkontor, 7-eleven eller Narvesen, eller bestill online på Billettservice.no.

Du kan velge en av de 420 sitteplassene på galleriet (fri aldersgrense), eller salen med bar og 18 årsgrense. Pris kr 425,-. I tillegg kan du velge å gi en donasjon til De Grønne.

Alle artistene stiller opp gratis. Overskuddet fra konserten går til valgkampen som skal løfte den internasjonale grønne bevegelsen inn på Stortinget 9. september.

Se også eventside på Facebook.