Landsmøte med besøk av Eva Joly

Tydelig budskap fra Eva Joly
Tydelig budskap fra Eva Joly

Grünerløkka MDG var vertskap da Miljøpartiet De Grønne sitt landsmøte gikk av stabelen. Partiet er rustet til valgkamp og fikk storfint besøk av EU-parlamentariker og korrupsjonsjeger Eva Joly fra European Greens.

– Norge trenger dere og den grønne profilen deres, sa Eva Joly i en tale som Dagsavisen omtalte som “visjonær, engasjert og inspirerende”. Joly etterlyste fokus på fornybar energi og kamp mot skatteparadiser.

Les også: Eva Joly mener norske politikere er korttenkte (tv2.no)

Også partiets talspersoner, Hanna E. Marcussen og Harald Nissen talte til landsmøtet. De fokuserte på behovet for å ta Norge ut av oljealderen og at De Grønne er partiet som tør stille de grunnleggende spørsmålene som andre partier viker unna.

Landsmøtet fikk besøk fra Greenpeace, Natur og Ungdom, Naturvernforbundet, WWF og Fremtiden i våre hender, som alle ønsket partiet til lykke med valgkampen.

– Målinger viser at 4 % er svært positive til å stemme på MDG, og jeg er en av dem, sa Fremtiden i våre hender sin leder, Arild Hermstad til landsmøtet.

Vår førstekandidat Rasmus Hansson var også fornøyd etter landsmøtet. – Nå må vi brette opp ermene og sørge for nok stemmer i september, sier han.