Sagene: Ta vare på Akerselva – vi padler for framtiden

Sted: Badebakken, Nydalen. Se mer informasjon under bildet.

Facebook-arrangement: facebook.com/events/140670576485050

For å feire den fantastiske Akerselva og løfte saken om Akerselva som landskapsvernområde, tar vi i lokalaget på Sagene en kano tur ned elva, fra nord til sør i bydelen. Og som store tilhengere av bytteordninger og bedre tilrettelegging for utleie, så bruker vi for anledningen en kano fra BUA Sagene Utlånssentral.

Vi møtes ved badebakken i Nydalen og setter sammen kano der før de utvalgte kaster seg ut på elva helt nord i bydelen. Om du har en farkost med gode elveegenskaper, ta den gjerne med. Ellers kom på sykkel eller tilfots og følg oss ned elva.

……………………..

Akerselva har spilt en viktig rolle i bydel Sagenes utvikling. I dag er elva og området rundt minst like viktig som da Sagdriften gav bydelen navnet, men for en litt annen grunn. I en tett befolket bydel med stort press på grøntarealer fungerer Akerselva som et blågrønt fristed med rikt biomangold og verdier som betyr mye for folks trivsel og helse.

Vi i Miljøpartiet de Grønne ønsker å verne om Akerselva og ta vare på dens verdier, til det beste for oss som bor her nå, og for de som kommer etter oss.