Et grønt mestermøte: Eva Joly, Rasmus Hansson og Lan Marie Berg

Sted: Chateau Neuf. Se mer info under bildet.

Møt Europas modigste toppolitiker Eva Joly, Norges eneste grønne stortingsrepresentant Rasmus Hansson og Oslos markante miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg, i samtale med skribent og forfatter Andrew P. Kroglund.

Eva Joly sitter i Europaparlamentet for Europe écologie – Les verts, de franske grønne, har vært presidentkandidat for det samme partiet, og er Europas mest kjente antikorrupsjonsadvokat. Joly har skrevet flere bøker og er en av Norges mest anerkjente aktivister.

Rasmus Hansson, stortingsrepresentant for Miljøpartiet De Grønne og tidligere leder av WWF Norge. Hansson ble nylig kåret til en av verdens 100 mest innflytelsesrike miljøforkjempere.

Lan Marie Ngyen Berg, byråd for samferdsel i Oslo. Hun har satt den norske hovedstaden på verdenskartet som en ambisiøs miljøforkjemper, og som resultat av dette ble Oslo nylig kåret til Europas miljøhovedstad 2019.

Andrew P. Kroglund har jobbet som daglig leder for Regnskogfondet og Blekkulfs Miljødetektiver/Miljøagentene og har hatt en rekke ledende verv innenfor frivillig sektor. Han er en aktiv samfunnsdebattant og utga i 2016 boken Kniv, Sjel og Gaffel. På Sporet av det Sultne Menneske.

De store sivilisatoriske spørsmålene i vår tid vil settes under lupen. Finnes det løsninger og muligheter, både for Norge, Europa og for verden?

————————————-
Fullt program for lørdag 2. september:

Kl 13-15: De Grønne går i klimamarsjen! (Oppmøte Jernbanetorget)
Kl 15-16: Forhåndsstem med Une (Oppmøte foran hovedinngang Rådhuset)
Kl 18-20: Se Europaparlamentariker Eva Joly i samtale med Rasmus Hansson og Lan Marie Berg på Chateau Neuf

Facebook-arrangement: facebook.com/events/472026136465071